Els petits dolços són grans plaers

lunes, 18 de febrero de 2013

Un nou pastís de fondant i de pas...Pastís de xocolata Valor

Bon dia amics dolços!

Avui hem fet un altre pastís fondant d'aniversari. És tracta de la Xantal, una noieta de 13 anys que li encanta el Rock&Roll!. Em va demanar que li fes un pastís de xocolata amb xocolata blanca i fondant, és a dir, el pastís més dolç del dolç del món! però com que els desitjos són ordres li havíem de fer el pastís de fondant més bo del món! i vam escollir una de les millors xocolates existents...el cacau pur Valor.


Us passo els ingredients del pastís:

225gr de mantega
225gr de sucre glas
4 ous
175gr de farina amb llevadura incorporada
50gr de cacau pur Valor en pols
1 cullerada d'aigua tèbia


Primer de tot, batrem la mantega en textura pomada amb el sucre glas. Una vegada tinguem una crema esponjosa li anirem afegin els ous un a un batuts. Després, incorporarem la farina tamisada i el cacau en pols mica en mica a la massa. I finalment, la cullerada d'aigua tèbia.
El posarem al forn uns 30 minuts a 180 graus.

Pel farciment, vaig utilitzar xocolata blanca. El procediment per fondre-la va ser l'utilitzat aquí: El pastís de xocolata més fàcil del món. 

Després el vaig decorar amb un nou fondant vingut de Brasil amb un gust boníssim com a llimona. És l'únic fondant que he provat que està bo! els altres tenen un gust una mica puaj...

I finalment la decoració va ser rockera total! amb estrelles i la paraula rock per totes bandes.

Quan el va veure es va quedar al·lucinada! li va encantar! I jo més contenta encara! i el que és més important de tot...estava boníssim!!!!

Per si us heu perdut el tutorial de com fer un pastís de fondant us deixo l'enllaç: Pastís de fondant pas a pas.

Ja em direu que us sembla aquest pastís de qualitat!

Fins aviat!

Xtina

0 comentarios: