Els petits dolços són grans plaers

jueves, 28 de febrero de 2013

Pastís de pastanga i nous...amb crema de formatge!!!



Bon dia amics dolços!


Avui us porto una de les meves receptes preferides en forma de vídeo!!!


Sí…sé que ho trobàveu a faltar!


Aquesta recepta és boníssima i molt apte per sorprendre els comensals, no els hi dieu que porta pastanaga fins que no us hagin dit que està boníssim, sinó us diran que té gust a verdures!!!! com va fer la meva germaneta petita (si, la nena moníssim del pastís tassa), coses de nens…i de no tant nens ;)



Us passo la recepta i els ingredients.

Pastís de pastanaga i nous (basat en la recepta de Lola’s cake):
 

100gr d’oli de gira-sol o d’oliva suau

150gr de sucre
200gr de farina

5gr de llevat

4 ous

1 culleradeta de canyella





Ah! I una cosa MOLT important: la recepta de la crema de formatge!!!! Tant demanada i desitjada per molts de vosaltres!!! Ja la tenim aquí!!! 

Crema de formatge

60gr de mantega
150gr de formatge fresc
300gr de sucre glas 



Fins aviat!!!

1 comentarios:

laura cuinera (a estones) dijo...

Benvolguda Cristina
Som la Laura Solanilla i en F. Xavier Medina, professors de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Des de la nostra activitat de recerca universitària hem posat en marxa un projecte d’estudi sobre la gastrosfera en català, en el qual t’agrairíem molt si ens poguessis facilitar-nos la teva ajuda.

En els dos darrers anys, el nombre de blogs sobre cuina escrits en català ha augmentat significativament. Fa poc més de tres anys rondaven la cinquantena, i avui dia en tenim ja localitzats més de 375. I el nombre segueix augmentant.

Cada cop hi ha més persones d’origen divers que decideixen parlar de cuina en català. I com que pensem que val la pena saber qui som i cap a on anem, hem decidit iniciar aquesta recerca.

En aquest sentit, t’agrairem si pots fer arribar aquesta enquesta (http://dom.cat/6n6) a totes aquelles persones que coneguis, i que tinguin un bloc gastronòmic en català.

Amb les vostres respostes, intentarem obtenir una informació que situï la gastrosfera en català en el lloc que actualment creiem que mereix.

Gràcies per la teva col•laboració

Laura Solanilla (lsolanilla@uoc.edu)
F. Xavier Medina (fxmedina@uoc.edu)